Borduurstudio†† Stitching†† Images

In het overgrote deel zal er persoonlijk contact nodig zijn om met elkaar af te stemmen wat uw wensen zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het meest eenvoudige is nog altijd bellen. Telefonisch kunnen we dan bespreken wat precies de wensen en de mogelijkheden zijn. Neemt de automatische beantwoorder op spreek dan gewoon in en laat uw telefoon nummer achter zodat wij u terug kunnen bellen: 0485-312481.

U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen. Laat zoveel mogelijk informatie achter zodat wij al wat voorbereidend werk kunnen doen. Vergeet niet uw telefoon nummer te vermelden zodat wij u terug kunnen bellen voor extra informatie.

Klik hier voor het sturen van een e-mail.

Borduurprijzen:

De borduurprijzen zijn niet standaard. De prijs wordt berekend aan de hand van het aantal steken van het patroon. Vanzelfsprekend doen wij u graag een vrijblijvende offerte toekomen. Wanneer u ons een duidelijk voorbeeld stuurt (bij voorkeur digitaal per email) en u vermeldt het formaat, het aantal en materiaal waar op geborduurd moet worden, dan zorgen wij voor een berekening.

Borduurkaart:

Voordat de borduurmachine zijn werk kan doen, heeft de machine aansturing nodig. Hij moet immers weten, wat en hoe hij dient te borduren. Deze aansturing wordt een borduurkaart genoemd. Voor het creŽren van een borduurkaart rekenen we eenmalige ontwerpkosten. Deze kaart blijft eigendom van Borduurstudio Stitching Images en zal bij een volgende bestelling met hetzelfde ontwerp niet in rekening worden gebracht. Voor het aanpassen van uw bestaande borduurkaart berekenen wij, in tegenstelling tot vele anderen bedrijven, geen extra kosten. U kunt uw kaart aan laten passen in formaat en kleur. Met de verschillende formaten is het bijvoorbeeld mogelijk uw logo op caps te borduren, maar bijvoorbeeld ook in groter formaat op de rugzijde van een blouse.

Bij een logo ontwerp wordt op verzoek een gratis proefborduring ter goedkeuring per post toegestuurd.

Informatie en borduurprijzen

Informatie

Borduurprijzen voor een ontwerp

Home

Over ons

Contact

Producten

Voorwaarden

Voorbeelden

Prijsinformatie